Ovdje ste
Početna > ŽRK Brod > Djevojke 2004 godište osigurale državnu završnicu

Djevojke 2004 godište osigurale državnu završnicu

Nakon što im je završnica državnog prvenstva u sezoni 2017/2018 pobjegla za samo jedan postignuti gol, ove godine su djevojke 2004 još jednom bile ponajbolje u Slavoniji te iz trećeg pokušaja osigurale završnicu.

U nedjelju, 14.04.2019.  djevojke su u Dvorani Brod odigrale utakmice posljednjeg kola sezone 2018/2019 te pobjedama protiv Pitomače 25:9 te protiv TVIN Virovitica 18:15 osvojile 5. mjesto na tablici koje vodi u završnicu. Utakmica protiv TVIN Virovitica je bila posebno teška jer je jedino pobjeda bila dovoljna za prolaz, no kvalitetnom obranom te strpljivim napadom djevojke su uspjele savladati odličnu ekipu iz Virovitice koja je, usprkos porazu, također ostvarila plasman na završnicu.

Uzevši u obzir da je ekipa trenera Celnera ove godine bila oslabljena u odnosu na prethodne sezone, ovaj plasman na završnicu dobija još više na težini.

Sada slijede pripreme za završni turnir na kojemu nastupa 20 najboljih ekipa iz cijele Hrvatske, ne sumnjamo da će djevojke iz ŽRK Brod dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat.

 

Odgovori

Top